nelly nahlbom

Bästa veckan på länge

Kategori: Resa

I tisdags ringde jag upp min syster Caisa som jag visste var hemma i Stockholm under veckan. Tänkte planera ett eventuellt besök. Klockan var 17 när jag ringde henne, kl 20 satt jag på tåget mot Stockholm! Tjejen med dålig framförhållning brukar dom kalla mig, och det verkar stämma. Dock blir alltid spontana saker roligast.
 
Har varit så skönt att få lite kvalitetstid med min syster! Sist jag träffade henne var i slutet på augusti, tror jag. Bodde hos hennes mamma fram till i fredags. Tiden går så snabbt när man väl ses. Men vi hann med en massa prat och mys hos hennes mamma, och en afterwork med hennes bästa vän Frida. Hann även med att hamna på en karaokebar med min vän Ninni och hennes pojkvän i onsdags! Sjukt roligt!
 
I fredags lämnade jag min syster för att bo hos min bästa vän Erica över helgen, som jag inte heller har träffat på väldigt länge. Blev en utgång till på fredagskvällen, på Harry B James. Blev även en maaassa onödigt taxiåkande, som vi dagen efter fick ångra oss för, haha! Men sjukt kul var det. I lördags var vi helt slut. Mös hemma hos Erica hela dagen, kollade på film och åt massa god mat, och snackade halva natten. 
 
I söndags när jag skulle åka hem missade jag såklart tåget. (Tjejen med dålig framförhållning som sagt) Kände mig som huvudkaraktären i en komedi (eller skräckfilm?) när jag kutade som en förvirrad höna på t-centralen. När jag väl kom till perongen, svettig och med gråten i halsen såg jag hur mitt tåg rullade iväg. Panikade runt i ca en timme innan jag insåg att jag PRECIS hade pengar till att köpa en ny biljett. Och bättre blev det när jag kunde få sällskap av Erik och Johan med vänner. Så helt hopplöst var det inte.
 
Sammanfattning av veckan: har gått i personlig konkurs men haft en så sjukt rolig och mysig vecka, så det var det fanimej värt!
 
Ninni på våran fika i onsdags, där vi även såg en snubbe som var lääskigt lik Said i Lost. (bilden nedanför)
Said? Eller?
Min fina syster påväg in för afterwork.
Frida!
Syster <3
Innan utgången i fredags, med min bästa vän.
Erica och hennes fancy-retro-gammaldags-kök.

Kommentarer

 • halsoprofilen säger:

  Sv: Ja, jag är ganska nöjd över det jag åstakommit faktiskt. Kul att kunna jämföra hur man faktiskt såg ut innan man började denna resa.. (:

  2013-03-20 | 09:08:09
  Bloggadress: http://halsocoachen.blogg.se
 • cassandra gigel säger:

  härliga bilder :D

  2013-03-20 | 15:29:58
  Bloggadress: http://cassandras.se/
 • halsoprofilen säger:

  Ja han är ursöt! Han blev 3 i januari (:

  2013-03-20 | 18:32:46
  Bloggadress: http://halsocoachen.blogg.se
 • halsoprofilen säger:

  25 (:

  2013-03-20 | 19:32:37
  Bloggadress: http://halsocoachen.blogg.se
 • Y A S M I N E säger:

  re: Tack så jättemycket för din fina kommentar, kramar!

  2013-03-20 | 19:42:47
  Bloggadress: http://medy.blogg.se
 • Molly Bergström, UPPSALA säger:

  Åh nej usch vad jobbig dröm :( blä!!!

  2013-03-20 | 20:11:44
  Bloggadress: http://fames.se/mooollys/

Kommentera inlägget här: