nelly nahlbom

Sjukdagar som dessa.

Kategori: Allmänt

Oj, vad sjukt att ni fortfarande orkar titta in här. Vad glad jag blir!
Kom av mig helt och glömde faktiskt bort bloggen. Det tar upp så mycket tid att blogga, och jag lyckas aldrig hitta någon bra balans. Antingen lägger jag ner skitmycket tid på bloggen, eller så struntar jag helt i den..
Ska försöka vara lite mer jämn och regelbunden, haha! Och bara blogga när jag känner förT. (Som jag alltid säger att jag ska)
Men så är det, ska ni läsa min blogg får ni stå ut med mina svackor, för håller nästan aldrig det när jag säger att jag ska bli bättre, haha!
 
Trots allt så tycker jag om att blogga, det är kreativt och det är en väldigt bra sysselsättning dagar som denna - sjukdagar. Jag har varit SÅ mycket sjuk på senaste tiden, och jag är SÅ uttråkad och less på det. Låg sjuk en vecka, blev frisk och tog hand om min sjuka pojkvän veckan efter. Åkte sen till jobbet i måndags och fick nästan 39 graders feber. Kan man få vara frisk någon gång eller?!
 
Är dock bättre nu. Febern försvann och har jag bara halsont, hosta och huvudvärk. Men det ska INTE få hindra mig för morgondagen! Imorgon ska jag på introduktion på gymmet! "Gymma???! Nelly??!" - tänker ni. Men ja, ni läste rätt! Har aldrig gått på gym tidigare, så nu är det fan dags. Ska börja på Må Bättre i Borlänge, där min vän Maja också gymmar. Så hoppas på att vi kan peppa varandra lite.
 
Tänkte börja skriva mina mål och varför jag ska börja gymma, men kände att det här inlägget blev långt nog. Spar det till nästa gång. (Förhoppningsvis tar det inte två månader för mig att skriva igen)
 
Sjuk, osminkad och eländig tjej.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: