nelly nahlbom

Goodbye summer.

Kategori: Tankar & Funderingar

 
 
Idag är det sista dagen på sommaren, för imorgon går vi in i september. Är blandade känslor för mig, jag hade SÅ gärna haft mer sommar då det är min favoritårstid, men tycker samtidigt att hösten är mysig. Mysigt att få ha en massa stickade koftor, sitta på cafén och titta ut på höstvädret, ha filmkväller osv.
Dock är det mindre mysigt att cykla dubbla vändor till kupolen (som jag gjorde idag) i spöregn. Cyklade först dit för att köpa lite nödvändigheter, men när jag stod i kassan märkte jag att jag glömt bankkortet hemma, så var bara att bika hem och hämta det.
 
Hur som helst, hösten är okej så länge man inte behöver vara ute i höstregnet, men vintern ser jag verkligen inte fram emot.

Dålig dag trots snygga skor.

Kategori: Träning och andra nyttigheter

Börjar bli less på att vara förkyld nu. Vill bli frisk så jag kan göra massa roliga saker.
Har haft en riktigt dålig dag idag faktiskt, hoppas att ni andra har haft en bättre fredag. 
Är skönt att jag är ledig i helgen i alla fall, då slipper man förlora några pengar på att man är sjuk, plus att man kanske kan fokusera på att bli frisk.
 
Köpte ett par nya nikeskor här om dagen också, som jag tänkte visa upp, i hopp om att få lite mer motivation till att börja träna igen. Får se hur det går, men jag kommer nog inte kunna låta bli just för att jag gillar skorna så mycket, haha!
 
 

Händelserik vecka!

Kategori: Festligheter

Hejhej.
 
Ligger hemma med en superhärlig förkylning som vägrar ge upp. Har haft några riktigt bra dagar den här veckan i alla fall, varit ute på äventyr och uppdrag i princip alla dagar den här veckan hittils. I tisdags blev det superparty i Falun med några gamla vänner som jag inte träffat på jätte länge. Riktigt kul var det! Sov även över där och hade skönt bakishäng stora delar av gårdagen, då fick jag en smygtitt på musikvideon som jag är med i också, ska bli sjukt kul att se slutresultatet! Då ska jag länka den så ni får se.
 
Ikväll blir det film/seriemys med mig själv. Skulle egentligen jobbat natt men det går inte på grund av smittorisken. En nackdel med att vara personlig assistent.
 
Hoppas ni har en bra torsdag!
 
Jag och Kammo i tisdags på Pitchers.
Jag och vänner + randoms, heh.
Bakisgänget.
 
 

Justin Nozuka

Kategori: Musik

Jag måste tipsa om en ny artist jag just hittade. Justin Nozuka heter han, har lyssnat igenom hela hans album på spotify nu och varenda låt är bra. Sjukt sköna och mysiga låtar, med en väldigt bra sångare! In och lyssna.

Ojsan, längesen!

Kategori: Allmänt

Näej nu var det längesen jag skrev.
Tänker inte köra en 4 månaders uppdatering, för det blir alldeles för jättejobbigt.
Saker ser ut ungefär lika också, bor kvar där jag bodde innan och jobbar med samma sak. Får räcka så.
 
Ska se om jag vill skriva mer än bara idag, vi får se hur det blir.
 
Just nu sitter jag i alla fall Med ett glas rosévin bredvid mig och superhög musik i högtalarna. Ska snart hem till Maja på lite grillning, vining och utgång på Liljan, det blir nog kalas! Jobb imorgonbitti på falu sjukhus dock, så får inte bli för kalas. 
 
Ha det fiiint, och jag är både förvånad och glad över att det ens är folk som fortfarande kikar in här! Creds till er!
 
Här får ni en liten uppdaterad bild på hur jag ser ut nu. Är inte blond längre som ni ser.