nelly nahlbom

Födelsedag!

Kategori: Allmänt

Idag fyller jag 20! Har haft en helt sjukt bra helg som jag ska berätta om sen, men nu är jag så trött så att jag måste sova :] Tänkte mest säga att jag lever. Puss!
 

Blondie.

Kategori: Outfit/Shopping/Stil

Igår var jag hos frissan och slingade håret och klippte mig! Sjukt ovant när jag inte har varit såhär blond på flera år! Är väldigt nöjd dock, för köpte löshår (clips) för ett par dagar sen, men färgen var helt fel med den hårfärgen som jag hade då. Men nu när mitt hår är färgat är det nästan exakt samma färg, hihu! Vad tycks?
 
Här är precis efter frisören. Nyklippt och nyslingat!
Och här är med löshåret i!
 
 
 

Jobbsökardag

Kategori: Allmänt

Hejhej.
 
Här sitter jag med dagens första kaffekopp och förbereder mig meltalt för vad som komma skall.
Igår berättade min kompis Glenn att dom söker vikarier på NewYorker i Borlänge! Så jag ska snart kila iväg med ett cv i högsta hugg! Jag har dock nästan aldrig sökt jobb, då jag har haft tur och glidit in på ett bananskal på min mammas jobb, höhö.
 
Men men, på med smilet och KÖR!
 
Idag gäller det att ha självförtroende ;) haha
 

Sjukt duktig tjej.

Kategori: Musik

 
 
Hittade den här tjejen igår och nu kan jag inte sluta lyssna på henne! Hon har sjukt många bra covers, kolla in!

Lite nattinspiration!

Kategori: Inspiration

 
Bilder från Lookbook.nu.

Nelly & Nelly

Kategori: Bilder

Här har vi mig idag. (tummen ner för suddiga mobilbilder, jag vet)
 
Tröja - Gina tricot, Jeans - Cubus, Klocka - Armani, Supersköna mysstrumpor - Hemköp, Ring - Kandee, Armband med kors - Present från London, Silverarmband - Ur och penn.
 

Kaffepimplarn

Kategori: Allmänt

Oj vilken seg dag jag har haft. Bara suttit vid datorn och pimplat kaffe, haha!
Snart ska jag äta middag med pojkvännen i alla fall, sen blire nog iväg och handla lite.
 
Vad har ni för er idag?
 

You were born to be real, not to be perfect.

Kategori: Bilder

Dagens

Kategori: Outfit/Shopping/Stil

Dålig bild, men ja.
 

Lookbook

Kategori: Inspiration

Lite inspiration från Lookbook.
 

Farsdag

Kategori: Kärlek

 
Det här är min pappa, en av mina största idoler. Han är en av dem som jag ser upp till allra mest! Är få personer som vet så mycket/har varit med om så mycket som min pappa har, både roliga, smarta och beundransvärda saker. Han har alltid nya historier att berätta om.
 
En av pappas alla berättelser fick jag ta del av igår, då han här om dagen var med om en väldigt rolig sak. Tänkte dela med mig.
 
Pappa vaknar på morgonen, tidigt, jättetrött och ska gå ut med våran hund Charlie som står och trampar i trappen. Han går genom hallen, ner för trappen och tar på sig stövlarna vid ytterdörren. Trött och yrvaken märker han inte att han blivit blöt om ena strumpan. När han kommer tillbaka tar han av sig stövlarna vid ytterdörren och börjar gå upp för trappen igen. Till sin förvåning ser han bruna kletiga fläckar på varje trappsteg upp och tänker: "Men vadfaan? Vem har gått med skitiga strumpor genom HELA trappen och smutsat ner?" Han märker att det luktar konstigt och kommer på att han nog är den enda som har vaknat av familjen. Sen upptäcker han att det är han som har skitat ner. Vår kära hund Charlie hade varit nödig tidigare än pappa vaknat, och lagt en fin korv i hallen. Så pappa som är nyvaken märker inte att han kliver i bajset. Haha, jag skrattade gott när han berättade att han fick skura sina stövlar ORDENTLIGT innuti efter!
 
Jag har den roligaste, smartaste och mest erfarna pappan av alla. Jag är oerhört glad över att han finns i mitt liv och kan ge mig råd i så många saker. Han är en av mina största inspirationskällor, och jag hoppas att jag gör lika mycket bra saker för människor i mitt liv som han har gjort.
 
Grattis på fars dag superpappan! Älskar dig.
 
 
 

HelgjobbarN

Kategori: Outfit/Shopping/Stil

Usch vad trött jag är! Sitter på jobbet och försöker hålla mig vaken. Inte så lätt när man har ett sånt lugnt jobb, och lättare blir det inte när man bara har sovit 3 timmar. Jaja, nog med jobbprat. Den här helgen ska jag (förutom att jobba) spendera med min käre far och lillebror. Är skönt att bara få ha lite kvalitetstid med familjen, blir ju inte så ofta. Imorgon är det farsdag också! Har ni planerat något kul för era pappor?

Bildbomb från förra helgen

Kategori: Bilder

Jag som Lady Gaga
 
 
 
 
 

Taggar till

Kategori: Outfit/Shopping/Stil

Tjenamors!
Här sitter jag och taggar till i min ensamhet, dricker en bärs och lyssnar på peppmusik. Ska kolla på min pojkväns band ikväll - Letters from the colony, som har spelning i Falun! Ska bli kulT. Mindre kult är att jag har en hel del städande kvar innan halloweenfesten hemma hos mig imorgon... Men det är bara att kämpa! Får se det som ett träningspass ;)
 
Ska strax kila iväg till Maja och Glenn, men först - dammsuga -.-
 
Bilder på mig från veckan.